Read Djevojka smeđih očiju by Lisa Kleypas Free Online


Ebook Djevojka smeđih očiju by Lisa Kleypas read! Book Title: Djevojka smeđih očiju
The author of the book: Lisa Kleypas
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 613 KB
Edition: Mozaik knjiga
Date of issue: September 26th 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Djevojka smeđih očiju:

Organizatorica vjenčanja Avery Crosslin ne vjeruje u ljubav, barem ne kada se radi o njoj. Kad upozna bogatog neženju Joea Travisa i pogrešno ga zamijeni s fotografom na vjenčanjima, nema namjeru dopustiti mu da ju obori s nogu. Ali Joe je uporan muškarac pa Avery neće moći odoljeti iskušenju seksi južnjačkog šarmera i vruće ljetne večeri.

No nakon seksa za jednu noć, Avery je odlučila da se to više ne ponovi. Za ženu kao što je ona muškarac poput Joea može značiti samo nevolju. Ona si to ne može dopustiti jer organizira vjenčanje godine, što joj je jedinstvena prilika u životu. Ali brzo se počinju gomilati problemi koji ugrožavaju vjenčanje, osobito kad se otkriju šokantne mladenkine tajne. Joe joj jasno daje do znanja da neće tako lako odustati, a Avery se mora suočiti s prošlošću koju bi vrlo rado zaboravila. A onda će nakon svega, Avery morati donijeti najtežu odluku u životu. Tek kad stavi karijeru na kocku i ugrozi svoje dobro čuvano srce, shvatit će što je najvažnije.
Sudbinu zanosnoga Jacka, jednog od članova obitelji Travis, upoznali smo u romanu Slatkorječivi neznanac, a sudbinu njegove sestre, prelijepe Heaven u romanu Vrag plavih očiju.
Roman Sponzor pričao je o njihovom bratu i ocu i ženi koja je odlučila pronaći sreću. Četvrti roman iz serije o obitelji Travis, Djevojka smeđih očiju, priča je o zanosnom trećem bratu Joeu.

Read Ebooks by Lisa KleypasRead information about the author

Ebook Djevojka smeđih očiju read Online! LISA KLEYPAS is the RITA award-winning author of 21 novels. Her books are published in fourteen languages and are bestsellers all over the world. She lives in Washington State with her husband and two children.Ebooks PDF EpubAdd a comment to Djevojka smeđih očiju
Read EBOOK Djevojka smeđih očiju by Lisa Kleypas Online free

Download PDF: djevojka-smeih-oiju.pdf Djevojka smeđih očiju PDF