Read Copiii Cerului by Vernor Vinge Free Online


Ebook Copiii Cerului by Vernor Vinge read! Book Title: Copiii Cerului
The author of the book: Vernor Vinge
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 34.94 MB
Edition: Editura NEMIRA
Date of issue: February 19th 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Copiii Cerului:

Mult asteptata continuare la Foc in adanc


Zece ani au trecut de cand cativa dintre Copii si Ravna Bergnsdot au ajuns pe Planeta Stiletelor dupa dezastrul care aproape a distrus omenirea. Ravna si haitele de Stilete care au dat numele planetei au supravietuit razboiului si mai mult de o suta dintre Copiii care erau pe nava au scapat.


Desi acum domneste pacea, intotdeauna exista aceia care vor cauta puterea, fara sa-i intereseze costul ei. Iar ei sunt hotarati sa rastoarne civilizatia plapanda care a prins radacini de la sosirea oamenilor pe planeta.


Intr-o lume plina de minuni fascinante si pericole, Vernor Vinge a scris un roman de mare forta cu care ii va captiva din nou pe cititori.


„Vinge a schimbat registrul intr-un mod incredibil, oferindu-ne un roman post-singularitate in care singularitatea a fost distrusa si in care oamenii trebuie sa se adapteze la viata intr-o societate lipsita de orice tehnologie avansata... rezultatul este o carte in care tehnologia nu este atat de importanta, cat povestea minunat construita.“

Publishers Weekly„Povestile lui Vernor Vinge m-au surprins si m-au fascinat intotdeauna, iar Copiii cerului continua aceasta traditie minunata.“

Greg Bea

Read Ebooks by Vernor VingeRead information about the author

Ebook Copiii Cerului read Online! Vernor Steffen Vinge is a retired San Diego State University Professor of Mathematics, computer scientist, and science fiction author. He is best known for his Hugo Award-winning novels A Fire Upon The Deep (1992), A Deepness in the Sky (1999) and Rainbows End (2006), his Hugo Award-winning novellas Fast Times at Fairmont High (2002) and The Cookie Monster (2004), as well as for his 1993 essay "The Coming Technological Singularity", in which he argues that exponential growth in technology will reach a point beyond which we cannot even speculate about the consequences.

http://us.macmillan.com/author/vernor...


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Copiii Cerului
Read EBOOK Copiii Cerului by Vernor Vinge Online free

Download PDF: copiii-cerului.pdf Copiii Cerului PDF