Read Liian paljon onnea by Alice Munro Free Online


Ebook Liian paljon onnea by Alice Munro read! Book Title: Liian paljon onnea
The author of the book: Alice Munro
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 17.72 MB
Edition: Tammi
Date of issue: 2010
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Liian paljon onnea:

Nautinnollisen taitavasti kirjoitettuja, viisaita ja ravistelevia novelleja.

Kokoelman niminovellin päähenkilö on Sofia Kovalevskaja, venäläinen matemaatikko, joka eli 1800-luvun loppupuolella. Tarina kuvaa matkaa, joka alkaa rakastajan luota Etelä-Ranskasta ja päättyy Tukholmaan, missä Kovalevskaja työskentelee, kun missään muualla ei naiselle suostuta myöntämään matematiikan professuuria. Matkalla hän miettii, päättyykö kaikki suruun vai onneen. Novelli tuo kiehtovasti esiin monia ulottuvuuksia aikanaan poikkeuksellisesta tiedenaisesta, joka kirjoitti myös kaunokirjallisuutta ja löysi vaimona ja äitinäkin itsenäisen tavan elää.

Kokoelman novellit käsittelevät voimakkaita naisia, tuhoisia avioliittoja, hyytyneitä ystävyyssuhteita, äitejä ja poikia sekä hetkiä, jotka muuttavat koko elämän. Munro pureutuu mutkikkaisiin, jopa raastaviin tunteisiin ja tapahtumiin, ja taikoo niistä yllättäviä ja hätkähdyttäviä kertomuksia.

Read Ebooks by Alice MunroRead information about the author

Ebook Liian paljon onnea read Online! Alice Ann Munro, née Laidlaw, is a Canadian short-story writer who is widely considered one of the world's premier fiction writers. Munro is a three-time winner of Canada's Governor General's Award for fiction. Her stories focus on human relationships looked at through the lens of daily life. She has thus been referred to as "the Canadian Chekhov."

She is the winner of the 2013 Nobel Prize in Literature.

(Arabic: أليس مونرو)


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Liian paljon onnea
Read EBOOK Liian paljon onnea by Alice Munro Online free

Download PDF: liian-paljon-onnea.pdf Liian paljon onnea PDF