Read Puhdistus by Sofi Oksanen Free Online


Ebook Puhdistus by Sofi Oksanen read! Book Title: Puhdistus
The author of the book: Sofi Oksanen
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 9.98 MB
Edition: WSOY
Date of issue: 2008
ISBN: 9510339733
ISBN 13: 9789510339732

Read full description of the books Puhdistus:

Ikääntynyt Aliide Truu asuu yksin taloaan Viron maaseudulla. Maa on itsenäistynyt edellisenä vuonna ja maareformi on alkanut. Vanhan naisen arjen katkaisee pihalle pyörtynyt parikymppinen Zara. Tultuaan tajuihinsa Zara kertoo pakenevansa väkivaltaista miestään. Kohtaaminen nostaa Aliiden mieleen repivät muistot nuoruuden traagisesta rakkaudesta ja valinnoista, jotka sinetöivät hänen lähimpiensä kohtalon. Omiin epätoivoisiin ratkaisuihinsa pakotetun Zaran tilanne puolestaan osoittaa, että vaikka aika on toinen, vaino ei ole loppunut, muuttanut vain muotoaan.
Puhdistuksen syvintä ydintä on petos, johon epätoivoiset tunteet ajavat. Romaani avaa myös Viron vaiettua lähihistoriaa yhden suvun kokemusten kautta.
Kirja antaa äänen sodan, kommunismin ja sorron uhreille. 1940-luvulla koettujen nöyryytysten ohella teoksessa nousee esiin nykynaisiin epävakaissa yhteiskunnallisissa olosuhteissa kohdistuva hyväksikäyttö.

Read Ebooks by Sofi OksanenRead information about the author

Ebook Puhdistus read Online! Sofi Oksanen was born in Finland to a Finnish father and an Estonian mother. In 2010 she won the Nordic Council's Literature Prize for her third novel (originally a play), Puhdistus (Purge).


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Puhdistus
Read EBOOK Puhdistus by Sofi Oksanen Online free

Download PDF: puhdistus.pdf Puhdistus PDF