Read Pojken som läste Jules Verne by Almudena Grandes Free Online


Ebook Pojken som läste Jules Verne by Almudena Grandes read! Book Title: Pojken som läste Jules Verne
The author of the book: Almudena Grandes
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 9.49 MB
Edition: Norstedts
Date of issue: 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Pojken som läste Jules Verne:

Nino is negen jaar en zoon van een guardia civil in een dorp in het zuiden van Spanje. Met zijn ouders en zusjes woont hij in de kazerne. In de zomer van 1947 leert hij Pepe le Portugués kennen, een mysterieuze vreemdeling. Pepe wordt zijn grote vriend.
Terwijl ze geregeld middagen bij het riviertje doorbrengen met vissen en lummelen, leert Nino ondertussen typen op de boerderij van de Rubias. Daar wonen meisjes en vrouwen van wie de vaders en echtgenoten zijn gedood omdat het ‘rooien’ waren.
Door Pepe en zijn typelerares raakt Nino enorm geïnteresseerd in avonturenromans en een nieuwe wereld gaat voor hem open. Eigenlijk leert hij via de boeken van Jules Verne de vreemde dingen die in het dorp gebeuren te interpreteren. Hij begint zich af te vragen wat zijn vriend Pepe te maken heeft met de strijd die in de heuvels gaande is. En plotseling raakt Nino zelf in een avontuur verwikkeld en moet hij beslissen aan welke kant hij zich schaart.

Read Ebooks by Almudena GrandesRead information about the author

Ebook Pojken som läste Jules Verne read Online! She studied Geography and History at the Universidad Complutense de Madrid. She is married to the poet Luis García Montero. In 1989 she won the La Sonrisa Vertical prize with her erotic novel Las edades de Lulú, which has been translated into several languages. Bigas Luna made a movie based on this book, as did Gerardo Herrero with Malena es un nombre de tango and Juan Vicente Córdoba with El lenguaje de los balcones in his film Aunque tú no lo sepas.

As Emilie L. Bergmann said, her novel Las edades de Lulú (1989) "represented a breakthrough for eroticism in women's writing".

Her books speak about the Spanish people in the last quarter of the 20th century and the first years of the 21st century. She shows in them a great realism and an intense psychological introspection.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Pojken som läste Jules Verne
Read EBOOK Pojken som läste Jules Verne by Almudena Grandes Online free

Download PDF: pojken-som-lste-jules-verne.pdf Pojken som läste Jules Verne PDF